Kviklån i massiv vækst

8 jan

Kviklån i massiv vækst

I tv og på internettet bliver danskerne bombarderet med reklamer for hurtige kviklån. Udbyderne har navne som Alfalån, Kvikfinans, Ferratum, Vivus eller Lånebanken.

Der en generel trend i samfundet om, at folk ønsker hurtigere og hurtigere beslutninger. Skal man have noget, så er det ikke noget med at spare op i tre måneder så låner man pengene her og nu.

En af de største aktører på markedet er 3C Retail, der står bag D:E:R, L’EASY og en stribe brands som Modus Finans og Føniks Privatlån.

3C Retail har også øget udlånet med 1,4 milliarder kroner siden 2012.

Bank Norwegian, der kom ind på markedet i december 2015, har på et år opbygget et udlån på estimeret over en milliard kroner.

Basisbank er på kort tid blevet en af de helt store spillere i branchen. På få år har banken øget sit udlån til forbrug via selskaber som Lånlet, Hotlån og Kvikfinans til 1,5 milliarder kroner.

Der finds flere portale på internettet der henviser til til de enkelte lane udbydere og samtidig giver mulighed for at sammenligne de enkelte lån. Vi har kikket et antal igennem som for det meste er meget ens, der er dog et par stykker der skiller sig ud til den positive side.

Laane-portalen.dk er overskulig og har samtidig vejledning og gode råd til dem der ansøger. Ligeledes kan man evt se på laanpenge.online som er en nordisk sammenligningsportal der dækker de nordiske lande.

Et godt råd hvis du skal ud og optage et kviklån er at du altid skal være opmærksom på renten her er det vigtigt bl.a at se på ÅOP (Årlig omkostning i procent) – du kan læse mere om ÅOP på bl.a laane-Portalen.dk. ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lån med samme løbetid og evt. samme størrelse.

Hvis du vil læse mere om fordele og ulemper ved kviklån kan du læse dette indlæg

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *