Kryptovaluta var ment som en joke

9 jan

Kryptovaluta var ment som en joke

Skulle være en parodi: Nu har kryptovaluta en værdi på over 11 mia. kr.

Dogecoin skulle gøre grin med kryptovalutamarkedet. Nu er den mange milliarder værd til stor utilfredshed for stifteren. Dogecoin, parodiemønten opkaldt efter en internet meme med en Shiba Inu hund.

Næsten glemt siden sin blomstrende tid i 2014, er den den seneste måned steget mere end 400 procent. Alligevel, mens der er set mere end $ 101 millioner i handelsvolumen i dogecoin i løbet af de sidste 24 timer, er skaberen af ​​projektet bekymret for, at dette er et tegn på et større markedsoverskud.

“Det faktum, at de fleste samtaler der sker i medierne og mellem jævnaldrende fokuserer på investeringspotentialet, er bekymrende, da det drager opmærksomheden væk fra den underliggende teknologi og mål, som denne bevægelse var baseret på,” sagde Jackson Palmer, grundlæggeren af ​​kryptokurrency der forlod  dogcoin holdet i 2015.
Ifølge data fra CoinMarketCap begyndte prisen på dogecoin at klatre omkring maj 2017 efter mange års stagnation. Teknologiudvikling på tongue-in-cheek token er gået i gang og starter, nemlig fordi dens udviklere er alle frivillige, der bidrager til det i deres fritid.

Hvis du ønsker at læse hele artiklen kan du læse den på CoinDesk