Betaler du for meget for dine forsikringer ?

10 feb

Betaler du for meget for dine forsikringer ?

Det behøver ikke være dyrt at være godt forsikret,

men det kan være dyrt ikke at være det !

Igennem livet sker der mange ting som påvirker dine forsikringer og det er klogt en gang imellem at få kikket sine forsikringer igennem for at se om man er dækket optimalt. Det kan være du faktisk betaler for forsikringer du ikke har behov for.

Eksempelvis kan det være du både har en rejseforsikring hos dit forsikringsselskab og samtidig er dækket via dit kreditkort, hvis dette er tilfældet er du måske dobbelt forsikret og kan spare penge ved kun at have den en forikring.

Det er ikke kun prisen på dine forsikringer du skal se på, men også dækningen I forbindelse med en skade. Det er muligt at den ene forsikring er billig men så dækker den ikke særlig godt eller måske er der en større selvrisiko en den der på papiret er dyrer – men som I sidste ende kan blive den billigste.

Det er derfor alttid godt at sammenligne dækning og selvrisiko.

Du har sikkert også prøver at blive ringet op af en forsikringsmægler som gerne vil prøve og få dig til at skifte forsikringsselskab, på et tidspunkt hvor det ikke passer dig særlig godt.

Derfor kan det måske være en ide at du i ro og fred kan finde ud af om du betaler den rigtige pris for dine forsikringer, og om du har de rigtige dækninger?

Du skal også tænke på at der I nogle forsikringer kan være indbygget tillægsydelser – fx er der I nogle bilforsikringer vejhjælp i Danmark / Europa

GF forsikringer er en af landets billigste forsikringsselskaber så der kan være mange tusinder kroner at spare ved at skifte forsikringer så

Hos GF forsikringer kan du beregne din pris online på de vigtigste forsikringer. Du kan også købe forsikringerne online eller blive kontaktet af en af vores forsikringsrådgivere.

En anden fordel ved GF forsikring er at de tilbagebetaler penge til deres kunder i  2018 bliver forsikringerne billigere for kunderne i GF, der deler et samlet overskud på mere end 145 millioner.